AMANET NON-STOP
MENU
index Amanet introducere Amanet istoric casa de Amanet functionare Amanet bunuri ramase la vanzare Amanet intretinere bijuterii Amanet cum puteti contacta casa de Amanet

 

 

 

Curs valutar

Curs Valutar BNR

Curs Valutar BNR

 

 

Cum functioneaza tranzactia?

I. Etapa-Stabilirea valorii articolului.

De obicei clientul doreste o anumita suma de bani. In acest caz se evalueaza obiectul astfel incat suma sa fie cat mai apropiata de cea dorita.
Se ia in considerare: gradul de uzura, pretul pe piata de ocazie in momentul respectiv, pretul cu care poate fi vandut in cazul in care nu este recuperat de client.
In final, valoarea tranzactiei este rezultatul negocierii intre cele doua parti.

II. Etapa-Intocmirea contractului

Se intocmeste un contract in doua exemplare, ambele cu valoare de original, ce contin: datele personale ale clientului, datele firmei, descrierea articolului, suma imprumutata, comisionul raportat la numarul de zile de imprumut. Imprumutul se acorda pe minim 5 zile si maxim 25 de zile cu posibilitatea de prelungire. Contractul se semneaza de ambele parti. Clientul poate specifica o terta persoana care are dreptul de a ridica obiectul. In caz contrar, obiectul se ridica numai personal la data scadentei, cand se confrunta datele din contract cu datele dintr-un act de identitate. Obiectul restituit se verifica de ambele parti prin confruntarea cu descrierea din contract.
In cazul in care obiectul nu este ridicat in momentul expirarii contractului, exista o perioada de asteptare de 5 zile. La sfarsitul acestei perioade, obiectul este scos la vanzare.
Daca clientul doreste, in momentul cand prelungeste un contract el poate sa achite o parte din suma imprumutata, la care se calculeaza comisionul aferent.
Obiectele sunt pastrate in conditii de maxima securitate pana la data scadentei. In acest sens casa de amanet "" detine cele mai bune mijloace de protectie,de ultima generatie: sisteme de alarma, contract cu firma de paza si protectie BGS DIVIZIA SECURITATE ,cu monitorizare  24h\24, sistem performant de supraveghere video 24h\24.

Bunurile acceptate in garantie sunt:
Bunuri de natura metalelor pretioase, bijuterii, obiecte de arta, , electronice, electrocasnice, telefoane mobile .

Actele de identitate cu care va puteti legitima sunt:
Buletin de identitate, carte de identitate, adeverinta de identitate, pasaport. Actul de identitate cu care va legitimati trebuie sa contina toate datele de identificare si termenul de valabilitate sa nu fie expirat.

 

 


PARTENERI DE

AFACERI

WWW.OCAZII.CO.CC

WWW.LAPTOPURI-IEFTINE.CO.CC


WWW.VANZARE-LAPTOPURI.CO.CC

WWW.MOKAZII.CO.CC

 
RoWareZ © 2009